יש טונה, ויש

פיצה

מתכון בקצרה

אחרי שהכנו פיצה על טורטייה, על כרובית ועל בצק שקדים – קבלו את ההברקה הבאה: את הפיצה היפה שבתמונה הכנו על בצק שעשוי בעיקר מטונה, ואתם בכלל לא מתחילים לדמיין איזה טעים זה יצא. מי בכלל צריך פחמימות

piza-3010062_1280.jpg
kagyana-2955466_1280.jpg

שקשוקת

מתכון בקצרה

מי לא אוהב שקשוקה? שקשוקה פילטונה עם אריסה וטונה איכותית! רק חלה טרייה ליד ואתם מסודרים.
מוכנים? היכנסו למתכון

סלט ניסואז

מתכון בקצרה

קוצצים דק את הירקות.
מתבלים בשמן זית ולימון (מלח ופלפל שחור לפי הטעם והצורך).
מוסיפים את הטונה של פילטונה, גרעיני התירס וביצה קשה ומערבבים בעדינות.
בתיאבון!

salad-926809_1280.jpg
food-1485030_1920.jpg

פסטה

מתכון בקצרה

מבשלים את הפסטה בסיר מים רותחים עד לריכוך. לאחר שהיא מוכנה, מסננים ושוטפים אותה במים קרים ומכניסים לסיר.
רוטב לפסטה:
מטגנים בשמן זית בצל קצוץ ושום כתוש עד שמזהיבים, מוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד ומעט סמיך.

בורקס

מבשלים את הבטטות עד שנעשות רכות ויוצרים מחית.
מטגנים בשמן זית את הבצל והפלפל החריף עד שהם מזהיבים.
מוסיפים את הטונה של פילטונה, מחית הבטטות ורסק העגבניות, מתבלים במלח ופלפל

מתכון בקצרה

burekas.jpg
meatballs-338292_1920.jpg

קציצות

מתכון בקצרה

מערבבים‭ ‬בקערה‭ ‬גדולה‭ ‬את‭ ‬כל‭ ‬המצרכים‭ ‬של‭ ‬התערובת‭ ‬ויוצרים‭ ‬קציצות‭.‬ מחממים‭ ‬שמן‭ ‬קנולה‭ ‬לטיגון‭ ‬במחבת‭,‬ מטגנים‭ ‬את‭ ‬הקציצות‭ ‬כ‭-‬2‭ ‬דקות‭ ‬מכל‭ ‬צד‭ ‬ומעבירים‭ ‬לנייר‭ ‬סופג‭.‬